Híreink

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Indián-Sped Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Az Indián-Sped Kft. a  Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a  Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A  Bisnode tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A  Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredménykimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Dun & Bradstreet minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a  Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a  Dun & Bradstreet minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy az Indián-Sped Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Tovább olvasom

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJÉVET

Köszönjük mindenkinek az egész éves bizalmat, ígérjük jövőre hasonló hozzáállással igyekszünk minden kedves megbízót kiszolgálni.

 

Tovább olvasom

VEKOP-1.2.6-20

NYERTES PÁLYÁZAT!!!!

Nagy örömmel értesítünk minden kedves megbízónkat és leendő ügyfelünket, hogy a VEKOP-1.2.6-20-s pályázaton nyertesen vettünk részt. Az eszközöket folyamatosan szerezzük be, de már egy része meg is érkezett:

- mérleges, nyomtatós  béka, a pontosabb árukezelés érdekében

- Dell Latitude notebook-k az irodai kollégák és a home office segítésére

- ZEBRA adatgyűjtő, a raktári feladatok modernizálás érdekében

- Honeywell PDA-k a gépkocsivezetőknek

Természetesen továbbra sem állunk le, folymatosan értesítést adunk a fejlesztésinkről

Tovább olvasom

Hónap munkatársai - Július - Augusztus

Egy kissé elmaradtunk a szokásos hónap dolgozói bejelentésektől, igérjük, ezentúl aktívabbak leszünk:

Tehát július hónap munkatársai: GYARMATI CSABA és PARRAG NORBERT

Augusztus hónap munkatársai: MOLNÁR JUDIT és DARABONT CSABA

Gratulálunk!!!

Tovább olvasom

Július hónap munkatársai

Gratulálunk a Július hónap kollégáinak!!

Tovább olvasom

Június Hónap Munkatársa

Mindig örülök, ha egy olyan kollégáknak adhatom ezt a régimódi kitüntetést, aki szakértelmével és hozzáállásával segíti cégünk működését!

Azt kell hogy mondjam, egyre több az ilyen munkatársunk és sokszor örülök, hogy sok kiemelkedő hozzáállású és tudású ember alkotja a csapatunkat.

Június hónapban Minik Gábornak és Mészáros Sándornak gratulálhattam!

További sok sikert kívánunk Nekik!! 

Tovább olvasom

2019. május hónap DOLGOZÓI! 2.!

És Czakó László

Tovább olvasom

2019. május hónap DOLGOZÓI!

Legyünk egy kicsit régimódiak....

Nálunk már nagyon rég óta szokás, hogy megválasszuk az elmúlt hónap munkatársait. Eleinte mindig 1 ilyen kolléga volt, de ahogy a létszámunk is emelkedik, így 2 főre duzzadt a díjazottak száma! 

A májusi hónapba Halasi Tiborra és Czakó Lászlóra esett a választás!!! 

Gratulálunk!!!

Tovább olvasom

Új autó Munkában!!

A nem is olyan rég átvett, új Master-ek már munkába is álltak!

A munkánk során rengeteg szép helyen fordulunk meg, ennek ékes bizonyítéka ez  fotó is!

Köszönjük szépen Halasi Tibinek!

Tovább olvasom

Pályázat

Cégünk immár második alkalommal vett részt sikeres pályázaton, amin a rakodógépeinket frissítettük! 

A támogatás segítségével 2 db Doosan elektromos targonca került beszerzésre, amik nagyban segítik munkánkat!

 

Tovább olvasom

Új weboldal!!!

ééééssssss......

Elindul új, interaktívabb honlapunk, amivel próbálunk ügyfeleinkenk minél több információval szolgálni!

Reméljük segítünk ezzel mindenkinek, jobban megismerni cégünket és próbálunk minél több és érdekesebb híreket majd megosztani!

" az Indián-Sped legyen Veletek" :-)

 

Tovább olvasom